Wild Zwijn Pakket


Beschrijving

Wilde zwijnen zijn de voorouders van onze varkens, maar het vlees smaakt echt anders. Het vlees van een wild zwijn is steviger en magerder dan van zijn soortgenoot. Het vlees is ontzettend veelzijdig. En het heeft natuurlijk een echte wildsmaak!

Dit pakket kost voor ca. vlees ( per KG) en wordt gekoeld bezorgd in heel Nederland. Het pakket bevat maaltijden voor 2 personen. Dat is dus per persoon per maaltijd. Duurzaam, smaakvol wild zwijn hoeft niet duur te zijn!

De gewichten vermeld bij alle stukken vlees zijn streefgewichten. We doen ons best om de stukken vlees op dit gewicht te snijden en wegen het vlees na zodat we enigszins gelijke gewichten hebben. Het is echter handwerk en de slagers snijden op het oog, dus het kan hier en daar wel eens afwijken.

De wilde zwijnen die wij verkopen komen van de Veluwe. Het gebied waar zij in lopen wordt beheerd door Staatsbosbeheer. Beheerders van natuurgebieden hebben een belangrijke taak. Zij zorgen er namelijk voor dat onze bossen, duinen en bodem in balans blijven.

Reviews

Google Reviews
4.8/5.0
Google Reviews
96% Positief
4.800+ reviews

Klantenbeoordeling: Een varken gekocht (na een aantal keren koe en kip) en heel erg tevreden! Ik at nooit meer varkensvlees omdat ik er altijd behoorlijk ziek van werdt en huiduitslag kreeg. Toch nu dit vlees geprobeerd en nergens last van! Voor mij het bewijs dat deze varkens een puur leven gehad hebben en goed verzorgd zijn! Ook koop een varken is een aanrader!

Klantenbeoordeling: Ik heb wel later een varken besteld; deze zijn qua gehakt en worstjes (erg lekker) een stuk beter dan de supermarkt.

Klantenbeoordeling: Ik beveel koopeenkip, net als koopeenkoe en koopeenvarken, warm aan bij vrienden.

Klantenbeoordeling: Van begin tot einde prima in orde: website is duidelijk over het produkt en bestellen is eenvoudig. Daarna word je op de hoogte gehouden van het proces en de aflevering van je pakket wordt keurig aangekondigd. Het vlees (zowel rund als varken en kip) is uitstekend en smaakt heerlijk. De hoeveelheid vlees per verpakking is ruim voldoende. Een aanrader wanneer je lekker vlees wilt eten en ook wilt weten waar dit vandaan komt!

Klantenbeoordeling: Het vlees is niet alleen top maar indien er iets mis gaat is er ook nog een prima klantenservice! Van dit bedrijf word je dubbel blij!

Klantenbeoordeling: Fantastisch, geen ander woord voor. Smakelijk, eerlijk en super gemakkelijk. Service is top! Zo moet het dus, en zo kan het dus ook!

Bekijk alle Google reviews (4.800+)

Mogen we je ergens mee helpen?

Ons team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. We horen graag van je!