Wildzwijnmedaillon

Bereiding Wildzwijnmedaillon

Koopeenvarken.nl wildzwijnmedaillons
  1. Haal het vlees uit de vriezer en laat het ontdooien. Dit doe je door het de avond van tevoren op een bord in de koelkast te leggen. Heb je wat minder tijd? Leg het bevroren vlees dan in een pan met lauwwarm water, met de plastic verpakking er nog omheen. Binnen 15 minuten is het dan ontdooid.
  2. Haal de medaillons een half uur voor het bereiden uit de verpakking. Leg ze op een bord op het aanrecht. Zo kan het vlees rustig op kamertemperatuur komen.
  3. Strooi wat zout en peper op beide kanten van de medaillons.
  4. Zet een koekenpan op hoog vuur. Doe een klontje boter in de pan en wacht ongeveer 1 minuut tot de boter gesmolten is.
  5. Bak de medaillons in ongeveer 2-3 minuten per kant op hoog vuur rondom bruin. Als je ze liever wat meer doorbakken eet, kun je ze nog wat langer in de pan laten, bijvoorbeeld een minuut per kant extra.
  6. Haal het vlees uit de pan en laat het onder aluminiumfolie even rusten.

Serveertip: Eet de medaillons bijvoorbeeld met aardappels en je favoriete groente. Eet smakelijk!

Koop pakket met wildzwijnmedaillons