Wildzwijnburgers

Bereiding Wildzwijnburger

Koopeenvarken.nl wildzwijnhamburgers
  1. Er zijn veel manieren om de burgers te bereiden. Onze favoriet is het recept voor burgers met paddenstoelen, ui, spinazie en truffelmayonaise.
  2. Haal het vlees uit de vriezer en laat het ontdooien. Dit doe je door het de avond van tevoren op een bord in de koelkast te leggen. Heb je wat minder tijd? Leg het bevroren vlees dan in een pan met lauwwarm water, met de plastic verpakking er nog omheen. Binnen 15 minuten is het dan ontdooid.
  3. Haal de burgers een half uur voor het koken uit de verpakking. Leg ze op een bord op het aanrecht. Zo kan het vlees rustig op kamertemperatuur komen.
  4. Zet een koekenpan op hoog vuur. Doe een klontje boter in de pan en wacht ongeveer 1 minuut tot de boter gesmolten is.
  5. Bak de burgers nu kort aan beide kanten bruin.
  6. Zet het vuur lager en laat de burgers nog 8-10 minuten verder garen. Keer ze af en toe om.
  7. Haal de burgers uit de pan en laat ze nog even rusten voor je ze serveert.

Serveertip: Wij eten de hamburgers het liefst met gebakken champignons, ui en truffelmayonaise. Geloof ons, hier ga je van genieten. Eet smakelijk!

Koop pakket met wildzwijnburgers