Varkenspoulet

Wat is varkenspoulet?

Koopeenvarken.nl poulet

Varkenspoulet komt uit de borst van het varken. Varkenspoulet kan gebakken worden, maar is misschien nog wel het lekkerst als stoofvlees (hachee). Bij deze bereidingswijze laat je het vlees langzaam garen waardoor het vlees erg zacht wordt.

Koop pakket met varkenspoulet

Bereiding goulash van varkenspoulet

Varkensgoulash
  1. Zorg ervoor dat de poulet op kamertemperatuur is.
  2. Zet een diepe pan op het vuur met boter.
  3. Bak de poulet rondom bruin.
  4. Voeg groenten naar keuze toe en bak deze kort mee.
  5. Zorg voor vocht in de pan, dit kan een glas wijn, bouillon of water zijn.
  6. Zet de deksel op de pan en laat het vlees ongeveer 30 minuten op het vuur,
    tot het vlees zo zacht is dat het uit elkaar valt.
  7. Serveer de poulet bijvoorbeeld met linguine, rucola en Parmezaan.