Eet minder en beter vlees

Traceerbaar varkensvlees van de boer bij jou bezorgd.

BBQ Pakket

Samen een varken kopen

Bij koopeenvarken.nl koop je samen met anderen online varkensvlees. Een fantastisch stuk varkensvlees dat je dat dan ook nog samen met anderen hebt gekocht. Misschien heb je dan bij elke hap dat je denkt; zo smaakt het nog beter. Want we staan voor kwaliteit en we werken met niets anders dan de beste dieren en de beste boeren die de varkens met veel liefde, toewijding en liefde groot brengen. En dat zorgt voor nog meer tevredenheid als je het sappige, malse varkensvlees van koopeenvarken.nl eet.

Waarom samen een varken kopen

Samen is het toverwoord tegenwoordig. Je deelt je auto, je kookt samen en laat iedereen mee profiteren van het te veel gekookte. Zo gaan we beter om de schaarse middelen die de aarde ons biedt. Eigenlijk is het heel eenvoudig. Alles wat je deelt heeft voor anderen ook waarde. Door deze waarde toe te voegen heeft een dier een zinnig leven gehad. Niks is zo mooi als een mooi stukje varkensvlees op je bord waarvan je weet dat het varken een goed leven heeft gehad.

De varkens van koopeenvarken.nl

De varkens van koopeenvarken.nl zijn varkens waar wij heel trots op zijn. Varkens die een goed leven hebben en die kunnen doen waar ze zin in hebben. Ze eten het beste voer, krijgen heel veel buitenlucht, omdat ze heel veel kunnen buiten lopen. Het voer van de varkens is een uitgebalanceerde voedingskeuze die recht doet aan het dier en zijn omgeving. Onze varkens smaken zo goed omdat ze zo goed leven. En ja, er is echt een verband tussen het leven van het dier en de smaak van het vlees.

Samen een varken kopen

Doordat er geen tussenhandel zit tussen de boer en het bord is het vlees van koopeenvarken.nl heel goed te betalen. Samen koop je met elkaar het beste vlees van koopeenvarken.nl


BESTEL JOUW DEEL VAN HET VARKEN


Zo werkt het!


Waarom Koopeenvarken.nl?

Bekijk ook onze andere dieren!