Varken Pakket

NL 766949

Beschrijving

We kunnen ons voorstellen dat bijna 8 KG varkensvlees in één keer wel veel is. Daarom dit proefpakket zodat je kunt proeven hoe varkensvlees hoort te smaken. Als het je bevalt bestel je de volgende keer het grote pakket en wil je nooit meer anders. Probeer het en geniet van heerlijk varkensvlees!

Dit pakket kost je voor vlees ( per KG) en wordt gekoeld bezorgd in Nederland. Het pakket bevat maaltijden voor 2 personen. Dat is dus per persoon per maaltijd. Smaakvol en traceerbaar varkensvlees hoeft niet duur te zijn!

Met de "BBQ optie" verwerken onze slagers de rollade en poulet in extra gehakt producten. Zo kun je kiezen uit meer gehakt, worsten en hamburgers—lekker makkelijk voor op de BBQ! Dit pakket kost je voor vlees ( per KG) en wordt gekoeld bezorgd in Nederland. Het pakket bevat maaltijden voor 2 personen. Dat is dus per persoon per maaltijd. Smaakvol en traceerbaar varkensvlees hoeft niet duur te zijn!

De gewichten vermeld bij alle stukken vlees zijn streefgewichten, we streven ernaar de stukken vlees op dit gewicht te snijden. Het is echter handwerk en de slagers snijden op het oog, dus het kan hier en daar wel eens afwijken.

Reviews

Google Reviews
4.8/5.0
Google Reviews
96% Positief
4.800+ reviews

Klantenbeoordeling: Ik beveel koopeenkip, net als koopeenkoe en koopeenvarken, warm aan bij vrienden.

Klantenbeoordeling: Ik heb wel later een varken besteld; deze zijn qua gehakt en worstjes (erg lekker) een stuk beter dan de supermarkt.

Klantenbeoordeling: 't is perfect.

Klantenbeoordeling: Het vlees is gewoon goed.

Klantenbeoordeling: Ik ben met Koop een koe, varken of kip zeer tevreden!

Klantenbeoordeling: Fantastisch, geen ander woord voor. Smakelijk, eerlijk en super gemakkelijk. Service is top! Zo moet het dus, en zo kan het dus ook!

Bekijk alle Google reviews (4.800+)

Mogen we je ergens mee helpen?

Ons team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. We horen graag van je!