Luxe Pakket
3,9 KG VARKENSVLEES
Beschrijving

We kunnen ons voorstellen dat bijna 8 KG varkensvlees in één keer wel veel is. Daarom dit proefpakket zodat je kunt proeven hoe varkensvlees hoort te smaken. Als het je bevalt bestel je de volgende keer het grote pakket en wil je nooit meer anders. Probeer het en geniet van heerlijk varkensvlees!

Dit pakket kost je €69,95 voor 3,9 KG vlees (€17,94 per KG) en wordt gekoeld bezorgd in Nederland. Het pakket bevat 14 maaltijden voor 2 personen. Dat is dus €2,50 per persoon per maaltijd. Smaakvol en traceerbaar varkensvlees hoeft niet duur te zijn!

De gewichten vermeld bij alle stukken vlees zijn streefgewichten, we streven ernaar de stukken vlees op dit gewicht te snijden. Het is echter handwerk en de slagers snijden op het oog, dus het kan hier en daar wel eens afwijken. Houd er ook rekening mee dat de levertijd van het Luxe Pakket iets langer kan zijn dan het Classic Pakket. Dit komt doordat we de luxe varkens in groepen ophalen bij de boer, en daardoor duurt het leverproces iets langer dan bij de classic varkens.Reviews


Mogen we je ergens mee helpen?
Ons team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. We horen graag van je!