luxe Pakket
7,9 KG VARKENSVLEES

Beschrijving

Dit is het vlees van onze vertroetelde 'luxe' varkens. Ze geven een prachtig stuk varkensvlees wat je niet meer kent uit de supermarkt of van de slager. Het smaakverschil komt door minimale veredeling, een rustige manier van groeien en door het beste voer wat er is, zonder toevoegingen.

Dit pakket kost je €109,95 voor 7,9 KG vlees (€13,92 per KG) en wordt gekoeld bezorgd in heel Nederland. Het pakket bevat 28 maaltijden voor 2 personen. Dat is dus €1,96 per persoon per maaltijd. Smaakvol en traceerbaar varkensvlees hoeft niet duur te zijn!

De gewichten vermeld bij alle stukken vlees zijn streefgewichten, we streven ernaar de stukken vlees op dit gewicht te snijden. Het is echter handwerk en de slagers snijden op het oog, dus het kan hier en daar wel eens afwijken. Houd er ook rekening mee dat de levertijd van het Luxe Pakket iets langer kan zijn dan het Classic Pakket. Dit komt doordat we de luxe varkens in groepen ophalen bij de boer, en daardoor duurt het leverproces iets langer dan bij de classic varkens.Reviews


Mogen we je ergens mee helpen?
Ons team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. We horen graag van je!