Onze vleespakketten:

Special Pakket

3,9 KG VARKENSVLEES
NL 766949

Beschrijving

We kunnen ons voorstellen dat bijna 8 KG varkensvlees in één keer wel veel is. Daarom dit proefpakket zodat je kunt proeven hoe varkensvlees hoort te smaken. Als het je bevalt bestel je de volgende keer het grote pakket en wil je nooit meer anders. Probeer het en geniet van heerlijk varkensvlees!

Dit pakket kost je voor vlees ( per KG) en wordt gekoeld bezorgd in Nederland. Het pakket bevat 14 maaltijden voor 2 personen. Dat is dus per persoon per maaltijd. Smaakvol en traceerbaar varkensvlees hoeft niet duur te zijn!

De gewichten vermeld bij alle stukken vlees zijn streefgewichten, we streven ernaar de stukken vlees op dit gewicht te snijden. Het is echter handwerk en de slagers snijden op het oog, dus het kan hier en daar wel eens afwijken. Houd er ook rekening mee dat de levertijd van het Special Pakket iets langer kan zijn dan het Classic Pakket. Dit komt doordat we de Mangalica varkens in groepen ophalen bij de boer, en daardoor duurt het leverproces iets langer dan bij de Classic varkens.

Over het ras

De Mangalica is een oud, langzaam groeiend varkensras dat oorspronkelijk uit Hongarije komt. Ze hebben een wollaag om zich te beschermen tegen de kou en tegen de felle zon. Vandaar dat ze ook wel ‘wolvarkens’ genoemd worden! Dit is een bijzondere varken, niet alleen vanwege de wollaag, maar vooral vanwege de smaak. Het vlees is namelijk fijn van draad en dooraderd met kleine vetlaagjes. Door deze marmering bakt het vlees van binnenuit en krijgt het een extra volle smaak.

Reviews

Google Reviews
4.8/5.0
Google Reviews
96% Positief
3.400+ reviews

Klantenbeoordeling: Mijn geliefde geniet met volle teugen van zijn stukje vlees. Zowel van koop een varken al koe. Geen water in de pan, stevig vlees. Heerlijk aldus mijn lief.

Klantenbeoordeling: Ik heb wel later een varken besteld; deze zijn qua gehakt en worstjes (erg lekker) een stuk beter dan de supermarkt.

Klantenbeoordeling: Op tijd geleverd, en de juiste producten geleverd, en de producten waren in goede conditie. Ik koop nu al een jaar of 3 bij koopeenkoe.nl, en nog steeds naar volle tevredenheid. Ook bij koopeenvarken.nl.

Klantenbeoordeling: Van begin tot einde prima in orde: website is duidelijk over het produkt en bestellen is eenvoudig. Daarna word je op de hoogte gehouden van het proces en de aflevering van je pakket wordt keurig aangekondigd. Het vlees (zowel rund als varken en kip) is uitstekend en smaakt heerlijk. De hoeveelheid vlees per verpakking is ruim voldoende. Een aanrader wanneer je lekker vlees wilt eten en ook wilt weten waar dit vandaan komt!

Klantenbeoordeling: Ik ben met Koop een koe, varken of kip zeer tevreden!

Klantenbeoordeling: Fantastisch, geen ander woord voor. Smakelijk, eerlijk en super gemakkelijk. Service is top! Zo moet het dus, en zo kan het dus ook!

Bekijk alle Google reviews (3.400+)

Mogen we je ergens mee helpen?

Ons team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. We horen graag van je!