Special Pakket

NL 766949

Beschrijving

We kunnen ons voorstellen dat bijna 8 KG varkensvlees in één keer wel veel is. Daarom dit proefpakket zodat je kunt proeven hoe varkensvlees hoort te smaken. Als het je bevalt bestel je de volgende keer het grote pakket en wil je nooit meer anders. Probeer het en geniet van heerlijk varkensvlees!

Dit pakket kost je voor vlees ( per KG) en wordt gekoeld bezorgd in Nederland. Het pakket bevat maaltijden voor 2 personen. Dat is dus per persoon per maaltijd. Smaakvol en traceerbaar varkensvlees hoeft niet duur te zijn!

Met de "BBQ optie" verwerken onze slagers de rollade en poulet in extra gehakt producten. Zo kun je kiezen uit meer gehakt, worsten en hamburgers—lekker makkelijk voor op de BBQ! Dit pakket kost je voor vlees ( per KG) en wordt gekoeld bezorgd in Nederland. Het pakket bevat maaltijden voor 2 personen. Dat is dus per persoon per maaltijd. Smaakvol en traceerbaar varkensvlees hoeft niet duur te zijn!

De gewichten vermeld bij alle stukken vlees zijn streefgewichten, we streven ernaar de stukken vlees op dit gewicht te snijden. Het is echter handwerk en de slagers snijden op het oog, dus het kan hier en daar wel eens afwijken. Houd er ook rekening mee dat de levertijd van het Special Pakket iets langer kan zijn dan het Classic Pakket. Dit komt doordat we de special varkens in groepen ophalen bij de boer, en daardoor duurt het leverproces iets langer dan bij de classic varkens.

Reviews

Google Reviews
4.8/5.0
Google Reviews
96% Positief
4.800+ reviews

Klantenbeoordeling: Meerdere pakketten besteld via koopeenkoe, varken en kip. Het verschil van kwaliteit en smaak vergeleken met vlees uit de winkel is enorm. Zo aten wij eigenlijk al nooit meer varkensvlees maar je weet niet wat je proeft als je het vlees eet van koopeenvarken. Het klinkt cliché, maar het is waarheid als een koe dat een betere wereld begint bij jezelf. Dieren die een goed leven hebben gehad, geen lange transporten, kleinschalige slachthuizen en de boeren een eerlijke prijs voor hun werk. Wij eten een paar keer in de week vlees en voor ons alleen nog maar vlees van koopeen..

Klantenbeoordeling: Ik beveel koopeenkip, net als koopeenkoe en koopeenvarken, warm aan bij vrienden.

Klantenbeoordeling: Een varken gekocht (na een aantal keren koe en kip) en heel erg tevreden! Ik at nooit meer varkensvlees omdat ik er altijd behoorlijk ziek van werdt en huiduitslag kreeg. Toch nu dit vlees geprobeerd en nergens last van! Voor mij het bewijs dat deze varkens een puur leven gehad hebben en goed verzorgd zijn! Ook koop een varken is een aanrader!

Klantenbeoordeling: Van begin tot einde prima in orde: website is duidelijk over het produkt en bestellen is eenvoudig. Daarna word je op de hoogte gehouden van het proces en de aflevering van je pakket wordt keurig aangekondigd. Het vlees (zowel rund als varken en kip) is uitstekend en smaakt heerlijk. De hoeveelheid vlees per verpakking is ruim voldoende. Een aanrader wanneer je lekker vlees wilt eten en ook wilt weten waar dit vandaan komt!

Klantenbeoordeling: Het vlees is niet alleen top maar indien er iets mis gaat is er ook nog een prima klantenservice! Van dit bedrijf word je dubbel blij!

Klantenbeoordeling: Fantastisch, geen ander woord voor. Smakelijk, eerlijk en super gemakkelijk. Service is top! Zo moet het dus, en zo kan het dus ook!

Bekijk alle Google reviews (4.800+)

Mogen we je ergens mee helpen?

Ons team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. We horen graag van je!