Onze vleespakketten:

Special Pakket

7,9 KG VARKENSVLEES
NL 766949

Beschrijving

Dit is het vlees van onze vertroetelde Mangalica varkens. Ze geven een prachtig stuk varkensvlees wat je niet meer kent uit de supermarkt of van de slager. Het smaakverschil komt door minimale veredeling, een rustige manier van groeien en door het beste voer wat er is, zonder toevoegingen.

Dit pakket kost je €119,95 voor 7,9 KG vlees (€15,18 per KG) en wordt gekoeld bezorgd in heel Nederland. Het pakket bevat 28 maaltijden voor 2 personen. Dat is dus €2,14 per persoon per maaltijd. Smaakvol en traceerbaar varkensvlees hoeft niet duur te zijn!

De gewichten vermeld bij alle stukken vlees zijn streefgewichten, we streven ernaar de stukken vlees op dit gewicht te snijden. Het is echter handwerk en de slagers snijden op het oog, dus het kan hier en daar wel eens afwijken. Houd er ook rekening mee dat de levertijd van het Special Pakket iets langer kan zijn dan het Classic Pakket. Dit komt doordat we de Mangalica varkens in groepen ophalen bij de boer, en daardoor duurt het leverproces iets langer dan bij de Classic varkens.

Over het ras

De Mangalica is een oud, langzaam groeiend varkensras dat oorspronkelijk uit Hongarije komt. Ze hebben een wollaag om zich te beschermen tegen de kou en tegen de felle zon. Vandaar dat ze ook wel ‘wolvarkens’ genoemd worden! Dit is een bijzondere varken, niet alleen vanwege de wollaag, maar vooral vanwege de smaak. Het vlees is namelijk fijn van draad en dooraderd met kleine vetlaagjes. Door deze marmering bakt het vlees van binnenuit en krijgt het een extra volle smaak.

Reviews

Google Reviews 4.8 / 5
Google Reviews 96% Positief
3.000+ reviews

Klantenbeoordeling: Een varken gekocht (na een aantal keren koe en kip) en heel erg tevreden! Ik at nooit meer varkensvlees omdat ik er altijd behoorlijk ziek van werdt en huiduitslag kreeg. Toch nu dit vlees geprobeerd en nergens last van! Voor mij het bewijs dat deze varkens een puur leven gehad hebben en goed verzorgd zijn! Ook koop een varken is een aanrader!

Klantenbeoordeling: Ik heb wel later een varken besteld; deze zijn qua gehakt en worstjes (erg lekker) een stuk beter dan de supermarkt.

Klantenbeoordeling: Ik beveel koopeenkip, net als koopeenkoe en koopeenvarken, warm aan bij vrienden.

Klantenbeoordeling: Van begin tot einde prima in orde: website is duidelijk over het produkt en bestellen is eenvoudig. Daarna word je op de hoogte gehouden van het proces en de aflevering van je pakket wordt keurig aangekondigd. Het vlees (zowel rund als varken en kip) is uitstekend en smaakt heerlijk. De hoeveelheid vlees per verpakking is ruim voldoende. Een aanrader wanneer je lekker vlees wilt eten en ook wilt weten waar dit vandaan komt!

Klantenbeoordeling: Het vlees is niet alleen top maar indien er iets mis gaat is er ook nog een prima klantenservice! Van dit bedrijf word je dubbel blij!

Klantenbeoordeling: Fantastisch, geen ander woord voor. Smakelijk, eerlijk en super gemakkelijk. Service is top! Zo moet het dus, en zo kan het dus ook!

Bekijk alle Google reviews (3.000+)

Mogen we je ergens mee helpen?

Ons team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. We horen graag van je!