Eet minder en beter vlees

Traceerbaar varkensvlees van de boer bij jou bezorgd.

BBQ Pakket

Crowdbutching of crowdbutchering

Samen met anderen varken kopen in plaats van een stukje van een bedrijf. Dat is wat we Crowdbutching / crowdbutchering noemen en dat is een samentrekking van Crowdfunding en van Butching, het Engelse woord voor slager. Om online goed & traceerbaar varkensvlees te kunnen kopen en om mogelijk te maken hebben wij crowdbutching ontworpen. Crowdbutchering is op een andere manier vlees kopen die ervoor zorgt dat de varkesn helemaal, van kop tot staart, worden gebruikt en die er voor zorgt dat er niets van het mooie dier verloren gaat.

Hoe werkt het?

Elke dag hebben we 1 of twee nieuwe varkens die we publiceren op de site. Als iemand dan een pakket van koopeenvarken.nl heeft gekocht loopt het varken een paar procent voller. Als het varken op 100% procent staat is ie helemaal verkocht en kan het varken naar de slachter. Daarna pakken we het mooi in en vervolgens zorgen we ervoor dat jouw deel van het varken gekoeld wordt thuisbezorgd.

Wat is crowdbutching?

Je koopt met online vrienden en onbekenden een deel van jouw varken en als het vlees helemaal is verkocht en het varken op de site op 100% staat wordt het varken pas geslacht. Er gaat helemaal niets verloren. Samen een varken slachten dus. Crowdbutching is een poging om vlees goed en traceerbaar voor iedereen te maken. Wij willen goed vlees verkopen wat traceerbaar is en waarvan je weet wat er mee is gebeurd. Crowdbutchering is ideaal daarvoor.

BESTEL JOUW DEEL VAN HET VARKEN


Zo werkt het!


Waarom Koopeenvarken.nl?

Bekijk ook onze andere dieren!