Goed en traceerbaar vlees
voor op de BBQ

Varkensvlees van de boer, gekoeld bezorgd


BBQ Recepten

BBQ recepten werken heel goed met varkensvlees. Varkensvlees is echt lekker en dat blijkt wel. Het is het meest gegeten stukje vlees op de aarde. Voor sommige varkens is dat slecht nieuws, voor sommige is het verder prima. Dat geldt voor de varkens van koopeenvarken.nl zeker ook. Leg dit jaar eens goed varkensvlees op de BBQ. BBQ met een goed gevoel met een voorraad goed varkensvlees in je vriezer. Vlees van varkens die een goed leven hebben gehad en die goed voer hebben gegeten en de ruimte om normaal te kunnen leven. Dat smaakt pas echt lekker.

BBQ Klaar

Varken op de BBQ kan je ruim van tevoren kruiden. Dan trekken de kruiden echt goed in het vlees en kan je snel, lekker en goed BBQ-en. Met varken op de BBQ kan je goed combineren, dat weten velen al. Het pakket van koopeenvarken.nl is helemaal geschikt voor de BBQ. Je hoeft ze alleen nog maar te kruiden en je kan het vuur aanmaken en de kooltjes laten smeulen. Het pakket is, zoals gezegd, helemaal klaar voor de BBQ. Alle producten zijn zo te gebruiken. Gebruik de poulet, gaar het voor, rijg het aan een stokje en je hebt een mooie varkenssaté. Als je de schnitzels niet paneert zijn het gewoon varkensfilets, kruiden en zo op de BBQ. Kruidt al het andere vlees en laat ze even in de koelkast intrekken.

Marineren en/of lakken

Alle producten kan je insmeren en marineren. Hiernaast vind je drie heerlijke marinades (of lakjes, vandaar de kwast) die je kan gebruiken voor alle varkensproducten op de BBQ. Deze heeft onze grote vriendin Diane speciaal voor ons gemaakt. Ze zijn lekker, simpel te gebruiken en zo klaar. Bereid je voor door de marinades/lakjes alvast van tevoren te maken en geniet tijdens het mooi weer van heerlijk varkensvlees op je BBQ.

BESTEL JOUW DEEL VAN HET VARKEN


Zo werkt het!


Waarom Koopeenvarken.nl?

Bekijk ook onze andere dieren!