GRATIS THUISBEZORGD IN HEEL NEDERLAND!

Eet minder vlees
eet goed & traceerbaar vlees

Goed & duurzaam varkensvlees, direct van de boer gekoeld thuisbezorgd.

Bestel hier jouw deel van het varken

100%
63%
0%
963246 Baambrugsvarken, Baambrugge Bekijk proefpakket Bekijk classic pakket

Zo werkt het!

JOUW VARKEN DELEN

Klik op het varken en bestel jouw deel van je varken. Pas als het hele varken op 100% staat, is alles verkocht en dan pas wordt het varken geslacht. Super!

VARKENSPAKKET

Je krijgt jouw deel van het varken in de vorm van een pakket. Een pakket bestaat uit alles van het varken; van worst en medaillons tot speklappen.

GEKOELD TRANSPORT

We brengen jouw varkens vlees vers en gekoeld door heel Nederland. De levering met gekoeld transport is in heel Nederland gratis. Van de boer, zo bij jouw thuis!

GOED OM TE WETEN

Van bestellen tot leveren duurt max. 3 weken. En het is niet duur; 28 maaltijden voor € 99,95 is € 3,57 per maaltijd. Vergelijk dat maar eens met prijzen in de supermarkt.

Waarom koopeenvarken.nl?

Echt traceerbaar vlees

TRACEERBAAR VLEES

Je pakket heeft een nummer, dat is het oornummer van het varken. Aan de hand van het oornummer is alles bekend over je varken.

100% natuurlijk vlees

100% NATUURLIJK

Ons vlees is echt puur 100% onbewerkt varkensvlees. Wij gebruiken geen E-nummers, suiker, kleurstoffen, bind-, of conserveringsmiddelen. Top!

Met liefde voor de kip

LIEFDE VOOR DE VARKEN

Onze varkens leven op een goede manier. Goed voedsel, veel ruimte binnen, een grote modderpoel om te scharrelen en rust, veel rust.

Compact, past in een vriesvak.

PAST IN ÉÉN VRIESVAK

Het varkenspakket past in een normale vriezer (59cm x 39cm x 11cm). Direct van de boer in één vriezerlade, ontdooien en daarna op je bord. Heerlijk!


Geschenk idee!